Κολλαγόνο Ψαριού - Εβδομαδιαία Αγωγή 7 x 50 g - συμπλήρωμα διατροφής

27,00 €


Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κατηγορία: Nutriessens

1.571

Κολλαγόνο Ψαριού - Εβδομαδιαία Αγωγή 7 x 50 g - συμπλήρωμα διατροφής

ESSENS Collagen FISH – συμπλήρωμα διατροφής

Συσκευασία: 7 x 50 g 

Το ESSENS Collagen Fish είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής από τη σειρά προϊόντων Nutriessens σε μορφή νοστιμότατων φρουτο-ζελέ. Με γεύση πορτοκάλι (συμπύκνωμα ελάχ. 5%) και μαρακούγια, που περιέχει 7 000 mg απο κολλαγόνο ψαριών και φυτικό κολλαγόνο, εκχύλισμα  από Ασερόλα (ισχυρή πηγή βιταμίνης C), L-τρυπτοφάνη και Ξυλιτόλη.

 

Πίσω από την ανάπτυξη του προϊόντος είναι η ομάδα επιστημονικών συμβουλίων ESSENS, αποτελούμενη από ειδικούς και φαρμακοποιούς, οι οποίοι εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια. Το συμπλήρωμα διατροφής έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί υπο φαρμακευτική εποπτεία στηνΤσεχική Δημοκρατία , σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παραγωγή υπόκειται σε πιστοποίηση GMP και HACCP. Το προϊόν δεν περιέχει τεχνητές βαφές, γλουτένη, λακτόζη και είναι κατάλληλη για διαβητικούς, χάρη στον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Το ESSENS Collagen FISH: 

 

  • Επιταχύνει την επούλωση πληγών και τραυμάτων και μειώνει τις φλεγμονές στο σώμα.
  • Συμβάλλει στην ανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση των ευαίσθητων επιδερμίδων κατα την εναλλαγή της εξωτερικής θερμοκρασίας.
  • Έχει θετική επίδραση στην μείωση της χοληστερόλης και στη ρύθμιση του σακχάρου του αίματος.
  • Έχει θετική επίδραση στην ποιότητα των μαλλιών και των νυχιών.

Τι είναι το κολλαγόνο;

 

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που αποτελεί το βασικό δομικό υλικό των συνδετικών ιστών στον οργανισμό. Η δομή κάθε κολλαγόνου χωρίζεται σε 28 τύπους, με τα πρώτα τρία να είναι τα πιο σημαντικά. Το κολλαγόνο τύπου Ι καταλαμβάνει το 90% του συνόλου του κολλαγόνου στο σώμα, που βρίσκεται στο δέρμα, τους τένοντες, τα οστά και τους συνδέσμους. Το κολλαγόνο τύπου II εμφανίζεται στη μάζα του κυτταρικού χόνδρου.

ESSENS Collagen FISH - Το ESSENS Collagen Fish παράγεται από κολλαγόνο ψαριού τύπου Ι και III και φυσικό φυτικό κολλαγόνο τύπου II. Το κολλαγόνο ζωικής προέλευσης είναι ελάχιστα διαλυτό στο νερό και το ανθρώπινο σώμα δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει καλά.Το γεγονός ότι είναι υδρολυμένο διευκολύνει (η υδρόλυση είναι μια αντίδραση αποσύνθεσης μέσω του νερού) την είσοδο στο σώμα και συνεπώς τη χρήση του. Ωστόσο, το πιο πολύτιμο συστατικό είναι το NATIVE (μη διαταραγμένο από τη θερμότητα, τα χημικά ή τα ένζυμα κατά την επεξεργασία του) το μη υδρολυμένο φυτικό κολλαγόνο II από την ακακία, το οποίο δεν περιέχει παθογόνους παράγοντες και διατηρεί τη φυσική του δομή.

Η Acerola είναι ένας πυκνός θάμνος ή μικρό δέντρο, των οποίων τα φρούτα (Malpighiaglabra) είναιαπό τις πλουσιότερες φυσικές πηγές βιταμίνης C.

Το αμινοξύ L-tryptophan είναι απαραίτητο για όλα τα κύτταρα του σώματος και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.

Το  συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή φρουτοζελέ επιλέχθηκε κυρίως για να παρέχουμε τη μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα από το σώμα. Έναν σημαντικό παράγοντα έπαιξε στη συνέχεια η ευχάριστη γεύση, μιας και το καθαρό κολλαγόνο δεν έχει ευχάριστη γεύση.

Η πρακτική συσκευασία με ακριβή δοσολογία 50 g ημερησίως επιτρέπει την άμεση κατανάλωση και χάρη στο επανασφραγιζόμενο καπάκι, η κατανάλωση μπορεί να διανεμηθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα.

Συνιστώμενη δοσολογία: 1 φακελάκι γέλης (50g), που περιέχει την ημερήσια δόση. Αποφύγετε την κατανάλωσης οινοπνεύματος.

Θρεπτικά στοιχεία ανά 100 g: Ενέργεια 542 kJ (128 kcal), λιπαρά 0 g, εκ των οποίων κορεσμένα 0 g, υδατάνθρακες 0 g, εκ των οποίων σάκχαρα 0 g, πρωτεΐνη14 g, αλάτι: 0,06 g. 

Βιταμίνη C : 165 mg ανά 50 g / 206 % της συνιστώμενης δόσης, 330 mg ανά 100 g / 412 % της συνιστώμενης δόσης

Οδηγίες χρήσης: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Το προϊόν αυτό διατίθεται στην αγορά ως συμπλήρωμα διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 3 ετών, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

 

Παρασκευαστής: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

 

    Συστατικά: πόσιμο νερό, υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριού, ξυλιτόλη, συμπύκνωμα πορτοκαλιού, σταθεροποιητές: κόμμι ακακίας, κόμμι ξανθάνης, άμυλο πατάτας, εκχύλισμα Acerola (βιταμίνη C), L-τρυπτοφάνη, άρωμα, ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, συντηρητικά: βενζοϊκό νάτριο.