16.11.2021

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ

Έφτασε η ώρα να χαρίσετε στον εαυτό σας χαλάρωση και ηρεμία και να ζήσετε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τη βοήθεια αυτών των εκπληκτικών κεριών. Την στιγμή που κάποιος απολαμβάνει το άρωμα, άλλοι εκτιμούν την ντελικάτη διακόσμηση. Υπέροχο και ως χριστουγεννιάτικο δώρο.

Τα χειροποίητα κεριά ESSENS περιέχουν μόνο φυσικά vegan συστατικά, με κερί σόγιας, συμπληρωμένο με πιστοποιημένο κερί φοίνικα από φυτείες που καλλιεργούνται μόνο για αυτόν τον σκοπό. Αυτό το ειδικό μείγμα κεριού καίγεται πιο καθαρά και πιο αργά, γεγονός που παρατείνει σημαντικά τον χρόνο καύσης έως και 50 ώρες. Το αρωματικό συστατικό παρέχεται από φυσικά αιθέρια έλαια σε τέτοια αναλογία που το άρωμα που προκύπτει είναι ευχάριστο και μη ερεθιστικό. Το ξύλινο φυτίλι επιτρέπει τη βέλτιστη απελευθέρωση ενός ευχάριστου αρώματος στον αέρα και χάρη σ’ αυτό δημιουργείται ένα μοναδικό ηχητικό εφέ, που μιμείται τον ήχο του τζακιού και προκαλεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

ESSENS Slow Living Κερί Daydream - 240g
Το χειροποίητο κερί με άρωμα Litsea Cubeba (κύβος δάφνης) θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις με το χαρακτηριστικό άρωμα εσπεριδοειδών του. Έχει αντικαταθλιπτικές επιδράσεις και βοηθά στο να προκαλέσει ένα αίσθημα καλής διάθεσης. Εναρμονίζει το μυαλό, φορτίζει ενέργεια, προάγει τη συγκέντρωση και μπορεί επίσης να λειτουργήσει και ως αφροδισιακό.

ESSENS Slow Living Κερί Euphoria - 240g
Το χειροποίητο κερί με άρωμα πορτοκαλιού και βανίλιας ενθαρρύνει ένα λεπτό καθαρό άρωμα και ταυτόχρονα προκαλεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κούραση, επαναφορτίζει νέα ενέργεια, προάγει την ψυχική φρεσκάδα, ενεργοποιεί τη σκέψη και διεγείρει τις αισθήσεις.