Η ESSENS είναι σήμερα μία από τις πιο δυναμικές εταιρίες MLM στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2011 στην Τσεχική Δημοκρατία με βάση τη συνεργασία με επαγγελματίες στο δικτυακό μάρκετινγκ και κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Αρχικά η ESSENS κέρδισε το σεβασμό και την αναγνώριση με την παρουσίαση αποκλειστικών αρωμάτων με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην αγορά. Η διεθνής ομάδα επέλεξε σωστά μεταξύ των πιο κατάλληλων αρωμάτων από έναν από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές αρωματικών αποσταγμάτων. Σύντομα τα πρώτα προϊόντα από τον τομέα της ειδικής διατροφής και των συμπληρωμάτων διατροφής ήρθαν, χάρη σε αυτά τα προϊόντα το μέλλον μας επηρεάστηκε σημαντικά από νέους συνεργάτες από τους πρώτης γραμμής Ευρωπαίους ηγέτες μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών. Εξαιτίας αυτού εξακολουθούμε να φέρνουμε νέα προϊόντα στην γκάμα των εμπορευμάτων, τα οποία χάρη στο δίκτυο των μελών μας και των διανομέων επηρεάζουν την αγορά πολλών χωρών και δίνουν ανεκτίμητο όφελος σε εκατομμύρια από ικανοποιημένους πελάτες.

Η ESSENS προσφέρει πολύ περισσότερα από ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Το ίδιο το όνομα καλύπτει διάφορες έννοιες και λέξεις. Προφέρεται με τον ίδιο τρόπο όπως η αγγλική λέξη “essence”, που σηματοδοτεί τη βάση ή την ίδρυση, καθώς και τα αρωματικά αποστάγματα που μπορείτε να νιώσετε στο άρωμα μας ή στο μέλλον σας με την ESSENS. Και παρατηρήσατε ότι ακούτε τη λέξη “sense" δηλ. αίσθηση, καθώς προφέρετε την ESSENS; Χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας για να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας και είναι πιο κοντινοί μας σύμμαχοι που μας καθοδηγούν μέσα από τις ζωές μας. Σύμφωνα με πολλούς οικονομολόγους, το δικτυακό μάρκετινγκ αποτελεί έναν από τους πιο γρήγορους τρόπους για οικονομική ανεξαρτησία και την εκπλήρωση των ονείρων καθ'ενός. Η ESSENS περιέχει επίσης την τσεχική λέξη «sen», που σημαίνει απλά ένα "όνειρο" και παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με την ESSENS.

Στις αρχές του 2016, ανοίξαμε μία ολοκαίνουργια, σύγχρονη έδρα της ESSENS EUROPE στο Μπρνο. Αυτό το γεγονός μας έχει τοποθετήσει ανάμεσα στις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις στον τομέα. Η νέα σύγχρονη βάση χτίστηκε, έτσι ώστε κάθε ένα από τα μέλη μας το οποίο μας επισκέπτεται να αισθάνεται άνετα και να ξέρει ότι είμαστε εδώ αποκλειστικά μόνο γι 'αυτόν.

Οι συνεργάτες μας