Εξατομικευμένα καλλυντικά μικροβιώματος - ESSENS Le Caractère

Τα εξατομικευμένα καλλυντικά μικροβιώματος είναι απολύτως ραμμένα για κάθε άτομο. Περιέχει ένα «κοκτέιλ» προβιοτικών βακτηρίων, το οποίο έχει σχεδιαστεί ανάλογα με την κατάσταση και την κατάσταση του μικροβιώματος του δέρματος για κάθε πελάτη, εντελώς ξεχωριστά. Τα εξατομικευμένα (=εξατομικευμένα) καλλυντικά μικροβιώματος συμπληρώνουν επομένως τους προβιοτικούς μικροοργανισμούς, που λείπουν και συμβάλλουν έτσι στη διατήρηση μιας νεανικής και υγιούς εμφάνισης του δέρματος. Η ευεργετική δράση επιλεγμένων προβιοτικών υποστηρίζεται από άλλα συστατικά υψηλής ποιότητας (έλαια ψυχρής έκθλιψης, φυσικά εκχυλίσματα), τα οποία αποτελούν τη βάση της κρέμας.
 
Με βάση το κιτ δειγματοληψίας, που αγοράσατε, θα πραγματοποιήσουμε μια μοναδική ανάλυση του μικροβιώματος του δέρματός σας. Και σύμφωνα με τα εργαστηριακά αποτελέσματα, θα δημιουργήσουμε μια θεραπεία 3 μηνών εξατομικευμένων καλλυντικών δέρματος, που θα σας βοηθήσουν να επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης, να εξασφαλίσετε την αναγέννησή της και να βοηθήσετε σε δερματικά προβλήματα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

 

Αγορά προϊόντος

Κιτ Δειγματοληψίας

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κιτ Δειγματοληψίας

Παρασκευή και παραγωγή του τελικού προϊόντος

Παρασκευή και παραγωγή του τελικού προϊόντος

Το τελικό προϊόν αποστέλλεται στο σπίτι σας

 

 
 
 

Μικροβίωμα δέρματος


 

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και αποτελείται από τρία στρώματα: την επιδερμίδα, το δέρμα και το υπόδερμα. Η επιφάνεια του δέρματος είναι περίπου 2 m2 και η κύρια λειτουργία του, μαζί με τους μικροοργανισμούς, που βρίσκονται εκεί, είναι να προστατεύει το σώμα μας από τις αρνητικές επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος. Πρόκειται κυρίως για κλιματικές αλλαγές, επιπτώσεις χημικών, βακτηρίων, ιών, μυκήτων ή ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας. Εκτός από την προστατευτική λειτουργία, το μικροβίωμα του δέρματος έχει επίσης θερμορρυθμιστικές, ανοσολογικές, μεταβολικές και εκκριτικές λειτουργίες.
Ο μικροβιακός πληθυσμός του δέρματος, το λεγόμενο μικροβίωμα του δέρματος, είναι απολύτως απαραίτητο για την υγεία του δέρματος, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική του όψη.
Το μικροβίωμα του δέρματος είναι ένα συλλογικό όνομα για όλους τους μικροοργανισμούς (ή τα γονίδιά τους), που βρίσκονται στο δέρμα. Είναι εντελώς μοναδικό για κάθε άτομο. Ως αποτέλεσμα, ο καθένας από εμάς έχει ένα μοναδικό μικροβιακό μακιγιάζ. Το μικροβίωμα του δέρματος αντιπροσωπεύει τον δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών μετά το μικροβίωμα του εντέρου. Η πυκνότητα του βακτηριακού πληθυσμού του δέρματος είναι περισσότερα από ένα εκατομμύριο βακτήρια ανά 1 cm2. Τα βασικά και κυρίαρχα βακτηριακά γένη περιλαμβάνουν τα Cutibacterium (πρώην Propionibacterium), Staphylococcus και Streptococcus, τα οποία καθορίζουν επίσης την υγεία και την κατάσταση του δέρματος.

Ανάλυση Μικροβιώματος Δέρματος

Τιμή Μέλους 74,40 EUR
Τιμή Καταλόγου 88,40 EUR
Πόντο 0
CashBack 0,00 EUR
Η σωστή μικροβιακή σύνθεση του δέρματος μαζί με επαρκή θρεπτικά συστατικά και βέλτιστη ενυδάτωση δημιουργεί ένα πρωταρχικό προστατευτικό φράγμα, που προστατεύει το δέρμα από τη δράση επικίνδυνων παθογόνων. Η επίθεση παθογόνων, ιδιαίτερα εχθρικών βακτηρίων, προκαλεί στη συνέχεια δερματικά προβλήματα όπως ακμή, έκζεμα και δερματίτιδα. Επιπλέον, εμφανίζεται ξήρανση ή πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ωστόσο, το παραμελημένο μικροβίωμα του δέρματος έχει επιπτώσεις σε άλλους τομείς της ανθρώπινης υγείας. Δεν πρόκειται μόνο για δερματικές παθήσεις όπως η ακμή, η ατοπική δερματίτιδα, το έκζεμα, η ψωρίαση, αλλά και, για παράδειγμα, φλεγμονή των μεσοσπονδύλιων δίσκων ή ίνωση του μαστού σε γυναίκες με εμφυτεύματα στήθους. Οι τελευταίες επιστημονικές μελέτες επισημαίνουν επίσης την πιθανότητα σύνδεσης του μικροβιώματος του δέρματος με την τριχόπτωση (αλωπεκία).

 

Ένα υγιές μικροβίωμα δέρματος διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα και ενυδάτωση του δέρματος. Συμβάλλει στη διατήρηση του pH του δέρματος και της νεανικής του όψης. Τα φιλικά βακτήρια του δέρματος αποκαθιστούν τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, διατηρούν τη σωστή ανοσία του δέρματος και αποτρέπουν τον πολλαπλασιασμό παθογόνων βακτηρίων, που μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή, βλάβη και επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας ελαστικότητας. Ένα ισορροπημένο μικροβίωμα δέρματος δρα κατά της γήρανσης του δέρματος.

 

Ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος


 

Το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος είναι παρόμοιο σε οργάνωση και σημασία με το εντερικό ανοσοποιητικό σύστημα. Η σωστή λειτουργία της ανοσίας του δέρματος εξαρτάται θεμελιωδώς από το μικροβίωμα του δέρματος, το οποίο επιτρέπει την ισορροπία μεταξύ των αντιφλεγμονωδών και προφλεγμονωδών συστημάτων. Η αυξημένη δραστηριότητα των προφλεγμονωδών ουσιών προκαλεί δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, ατοπικό έκζεμα ή δερματίτιδα εξ επαφής.
Η ανάλυση του μικροβιώματος του δέρματος και η στοχευμένη επιρροή του αντιπροσωπεύει την πιο σύγχρονη και εντελώς μοναδική προσέγγιση στη φροντίδα του δέρματος στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Ποια βακτήρια από το μικροβίωμα του δέρματος παρακολουθούμε


 

Εστιάζουμε στα βακτήρια, που έχουν αποδειχθεί,ότι συνδέονται με την κατάσταση του δέρματος. Κατά την ανάλυσή τους, μπορούμε να εντοπίσουμε την ευαισθησία σε κάποια δερματικά προβλήματα ή τη σύνδεση με υπάρχοντα δερματικά προβλήματα.

 

Staphylococcus epidermidis – αυτό το φιλικό βακτήριο του δέρματος έχει την ικανότητα να διεγείρει τα δερματικά κύτταρα για να παράγουν αντιμικροβιακά πεπτίδια (π.χ. β-αμυντίνες κατά του S. aureus). Χάρη σε αυτό, διατηρεί την ισορροπία του μικροβιώματος του δέρματος. Ορισμένοι μεταβολίτες αυτού του βακτηρίου καταστέλλουν τις ανεξέλεγκτες φλεγμονώδεις αντιδράσεις και έχουν θετική επίδραση στην επούλωση των πληγών.
Cutibacterium acnes (παλαιότερα γνωστό ως Propionibacterium acnes) – αυτό είναι ένα βακτήριο, που αποτελεί φυσικό μέρος του μικροβιώματος του δέρματος. Ωστόσο, εάν ο πληθυσμός του αυξάνεται ανεξέλεγκτα, αυξάνεται και ο κίνδυνος ακμής και δερματικών βλαβών. Αυτό το βακτήριο παράγει πρωτεάσες (απελευθερώνει αμινοξέα από τις πρωτεΐνες του δέρματος) και λιπάσες (αποδόμηση των λιπιδίων του σμήγματος). Το Cutibacterium acnes βρίσκεται σε περιοχές πλούσιες σε σμήγμα όπως το τριχωτό της κεφαλής, το πρόσωπο, το στήθος και την πλάτη. Η ποσότητα του C. acnes αλλάζει με την ηλικία. Βρίσκεται σπάνια στο δέρμα των παιδιών, αλλά κατά την εφηβεία και την ενηλικίωση η εκπροσώπησή του αυξάνεται και μετά την ηλικία των 50 ετών μειώνεται ξανά. br /> Staphylococcus aureus – αυτό το βακτήριο είναι ένας παράγοντας κινδύνου για το δέρμα μας. Χρησιμοποιεί οποιαδήποτε αποδυνάμωση του δέρματος προς όφελός του και μπορεί να προκαλέσει φλεγμονώδεις διεργασίες. Ένας αυξημένος αριθμός S. aureus σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο όχι μόνο ακμής, αλλά ιδιαίτερα ατοπικής δερματίτιδας και εκζεματικών καταστάσεων. Ορισμένοι τύποι S. aureus μπορούν να βλάψουν σημαντικά το δέρμα, να το κουράσουν και να επιταχύνουν τη γήρανση του.

 

Ανάλυση μικροβιώματος δέρματος


 
Η Ανάλυση Μικροβιώματος του δέρματος είναι μια εντελώς νέα, μοναδική προσέγγιση για την ανάλυση της κατάστασης του δέρματος και την επιρροή της με στοχευμένο τρόπο μέσω προσεκτικά επιλεγμένων προβιοτικών, που εφαρμόζονται σε καλλυντικά προϊόντα. Είναι μια μοναδική προσέγγιση, που φέρνει μια πλήρη επανάσταση στη φροντίδα του δέρματος. Η ανάλυση βασίζεται στη χρήση των πιο σύγχρονων μοριακών-βιολογικών μεθόδων. Χάρη σε αυτό, η αναπαράσταση βασικών μικροοργανισμών του δέρματος μπορεί να αναλυθεί με μεγάλη ακρίβεια, οι οποίοι διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση υγιούς, ενυδατωμένου και εύκαμπτου δέρματος.
Η παρακολούθηση των εξατομικευμένων καλλυντικών μικροβιώματος είναι εντελώς επαναστατική. Με βάση την ανάλυση του μικροβιώματος του δέρματος, μπορούμε να σχεδιάσουμε μια προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη προβιοτική σύνθεση μιας καλλυντικής κρέμας, που θα εξασφαλίσει αποτελεσματική φροντίδα του «μικροβιακού κόσμου» του δέρματος.
Τα εξατομικευμένα καλλυντικά μικροβιώματος είναι απολύτως ραμμένα για κάθε άτομο. Περιέχει ένα «κοκτέιλ» προβιοτικών βακτηρίων, το οποίο έχει σχεδιαστεί ανάλογα με την κατάσταση και την κατάσταση του μικροβιώματος του δέρματος για κάθε πελάτη, εντελώς ξεχωριστά. Τα εξατομικευμένα (=εξατομικευμένα) καλλυντικά μικροβιώματος συμπληρώνουν επομένως τους προβιοτικούς μικροοργανισμούς, που λείπουν και συμβάλλουν έτσι στη διατήρηση μιας νεανικής και υγιούς εμφάνισης του δέρματος. Η ευεργετική δράση επιλεγμένων προβιοτικών υποστηρίζεται από άλλα συστατικά υψηλής ποιότητας (έλαια ψυχρής έκθλιψης, φυσικά εκχυλίσματα), τα οποία αποτελούν τη βάση της κρέμας.
 
 
 
 

Τα βήματα «Πώς να λάβετε το δείγμα μικροβιώματος δέρματος» είναι πολύ απλά. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες στην ενότητα, που έχετε συνδεθεί σε αυτήν την ηλεκτρονική εφαρμογή.
Θα λάβετε το αποτέλεσμα της ανάλυσης μικροβιώματος του δέρματος εντός 4 εβδομάδων από την ημερομηνία παράδοσης του δείγματος στο εργαστήριό μας. Εάν αποφασίσετε για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ περιποίηση του δέρματος χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα καλλυντικά μικροβιώματος με προβιοτικά, είναι επίσης απαραίτητο να συμπληρώσετε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο στην εφαρμογή, το οποίο βοηθά στην επιλογή της πιο κατάλληλης καλλυντικής βάσης και ταυτόχρονα επιτρέπει την ενίσχυση των καλλυντικών όχι μόνο με στελέχη, που λείπουν από το μικροβίωμα, αλλά και με στελέχη, που ελέγχονται για την επίλυση των αναφερόμενων προβλημάτων.


Πώς λειτουργεί η διαδικασία αγοράς ESSENS Le Caractère

Περισσότερες πληροφορίες

1. Αγορά προϊόντος

Προϊόντα ESSENS Le Caractere:

  1. Ανάλυση μικροβιώματος του δέρματος
  2. Τελικό προϊόν (4 x 50 ml κρέμα – 3 μηνιαία εντατική θεραπεία)

Σημείωση: Στην αρχή της όλης διαδικασίας, μπορείτε να αγοράσετε μόνο την Ανάλυση Μικροβιώματος του δέρματος. Θα λάβετε την τελική αναφορά (Ανάλυση) από το πιστοποιημένο εργαστήριό μας, μέσω email και μπορείτε επίσης να τη βρείτε στη διαδικτυακή εφαρμογή. Παράλληλα, θα λάβετε στο email οδηγίες πληρωμής του τελικού προϊόντος (3μηνη εντατική θεραπεία). Μπορείτε επίσης να βρείτε τα πάντα στην ηλεκτρονική εφαρμογή.Όλα ξεκινούν με ένα κιτ δειγματοληψίας.


2. Κιτ Δειγματοληψίας
Το πρώτο προϊόν, που θα λάβετε μετά την αγορά της Ανάλυσης Μικροβιώματος Δέρματος είναι το Κιτ Δειγματοληψίας. Περιέχει:
  1. Ράβδο δειγματοληψίας
  2. Κάρτα με κωδικό QR και μοναδική πρόσβαση στο ηλεκτρονικό τμήμα Le Caractère
  3. Φάκελος απάντησης

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κιτ Δειγματοληψίας
  1. Σαρώστε τον κωδικό QR από την κάρτα ή εισαγάγετε τη διεύθυνση URL από την κάρτα
  2. Συνδεθείτε στην ενότητα Σύνδεση με τον κωδικό πρόσβασης της κάρτας
  3. Η ενότητα σύνδεσης θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία

* Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο

* Πάρτε το δείγμα (ακολουθήστε τα βήματα στο βίντεο). ΠΡΟΣΟΧΗ! Το δείγμα πρέπει να λαμβάνεται το πρωί, πριν από το πλύσιμο του προσώπου ή την εφαρμογή μακιγιάζ

* Συσκευάστε το δείγμα στον εσώκλειστο φάκελο και στείλτε το στη διεύθυνση, που αναφέρεται στον φάκελο

(Το κόστος αποστολής θα επιστραφεί στο Ewallet σας μόλις μας παρουσιάσετε την επιβεβαίωση του κόστους αποστολής από το ταχυδρομείο.)

4. Ανάλυση Μικροβιώματος Δέρματος

Θα ενημερωθείτε μόλις λάβουμε το δείγμα στο εργαστήριό μας, μέσω email στη διεύθυνση email σας, που αναφέρεται στο Ερωτηματολόγιο.
Μπορείτε επίσης να ελέγξετε, ότι το εργαστήριο έλαβε το δείγμα σας μεταβαίνοντας στην ενότητα Είσοδος.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιήσει την ανάλυση
Θα λάβετε την τελική αναφορά (Ανάλυση) μέσω email και μπορείτε επίσης να τη δείτε κάνοντας είσοδο στην ενότητα Σύνδεση της ενότητας Le Caractère.
Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email με οδηγίες για την αγορά του τελικού προϊόντος. Και πάλι, μπορείτε να ελέγξετε και να δείτε τα πάντα, όταν συνδεθείτε στην σχετική ενότητα.


5. Παρασκευή και παραγωγή του τελικού προϊόντος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 30 ημέρες από τη λήψη του δείγματός σας πριν από την αποστολή του τελικού προϊόντος.
Η προετοιμασία και η αποστολή του τελικού προϊόντος θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν το τελικό προϊόν πληρωθεί πλήρως.


6. Το τελικό προϊόν αποστέλλεται στο σπίτι σας

Θα ενημερωθείτε τόσο μέσω email όσο και με ενημέρωση στην ηλεκτρονική ενότητα Le Caractere.
Τα έξοδα αποστολής του τελικού προϊόντος στη διεύθυνσή σας καλύπτονται πλήρως από την εταιρεία μας και επομένως για εσάς, είναι δωρεάν.


Μετέπειτα φροντίδα

Λίγες ημέρες πριν από το τέλος της 3μηνης εντατικής θεραπείας, θα μπορείτε να αγοράσετε μια ανάλυση μικροβιώματος δέρματος για να δείτε τα αποτελέσματα της βελτίωσης του δέρματός σας.


Ανάλυση Μικροβιώματος Δέρματος

Τιμή Μέλους 568,60 EUR
Τιμή Καταλόγου 726,60 EUR
Πόντο 400
CashBack 107,10 EUR

FAQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1. Μπορώ να παραγγείλω όλα τα προϊόντα μαζί;

Σε πρώτο στάδιο, πρέπει να αγοράσετε την Ανάλυση Μικροβιώματος του δέρματος. Μόλις λάβετε τα αποτελέσματα της ανάλυσης από το εργαστήριο, θα μπορείτε να αγοράσετε εξατομικευμένα καλλυντικά δέρματος, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς.

2. Είναι αυτό το καλλυντικό κατάλληλο για όλους;

Ναι, είναι ένα καλλυντικό, που αναπτύχθηκε για να ταιριάζει σε κάθε άτομο. Είναι ατομικό και επομένως κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας.

3. Έχω χάσει τον κωδικό πρόσβασης στο σύνδεσμο ESSENS Le Caractère

Απλώς καλέστε στο γραφείο του υποκατάστηματός σας και θα σας στείλουμε έναν νέο κωδικό πρόσβασης στη διεύθυνση email σας, που συμπληρώσατε στο ερωτηματολόγιο.

4. Ποιος πληρώνει τα έξοδα αποστολής του τελικού προϊόντος στον πελάτη;

Τα έξοδα, που σχετίζονται με τα έξοδα αποστολής των τελικών προϊόντων στο σπίτι σας θα καλύπτονται από την ESSENS.

5. Μπορεί ένας μη εγγεγραμμένος πελάτης ESSENS να έχει επίσης πρόσβαση στη διαδικτυακή εφαρμογή;

Ναί. Οποιοσδήποτε έχει αγοράσει (ή λάβει από κάποιον) ένα κιτ δειγματοληψίας έχει πρόσβαση.

6. Μπορώ να χρησιμοποιήσω προμήθεια ή Cashback για να πληρώσω τα προϊόντα;

Εάν ο πελάτης είναι εγγεγραμμένο μέλος του ESSENS Club, τότε φυσικά η πληρωμή με προμήθεια ή Cashback είναι δυνατή.

 
 
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤOY ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE

Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να διασφαλιστεί μια αποτελεσματική εμπειρία χρήστη και να διευκολυνθεί η περιήγηση σε αυτές τις σελίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES

Τα απαραίτητα cookies διασφαλίζουν βασικές λειτουργίες του ιστότοπου, όπως η πλοήγηση στη σελίδα και η πρόσβαση σε ασφαλείς ενότητες του ιστότοπου. Οι ιστότοποι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά χωρίς αυτά τα cookies.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ COOKIES

Τα αναλυτικά cookies χρησιμοποιούνται για την καταγραφή της επισκεψιμότητας του ιστότοπου, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τη συμπεριφορά των επισκεπτών.


MARKETING COOKIES

Τα cookies marketing παρακολουθούν τη δραστηριότητα των χρηστών σε ιστότοπους. Σκοπός είναι η προβολή σχετικής και ενδιαφέρουσας διαφήμισης εξατομικευμένης στον επισκέπτη, και συνεπώς πιο αποτελεσματικής διαφήμισης για χειριστές και τρίτους διαφημιστές.


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ