Εγγραφή χωρίς υποχρεώση

Η εγγραφή στο ESSENS Club είναι απολύτως δωρεάν και δεν δεσμεύεστε με κανέναν τρόπο. Δεν σας υποχρεώνει να κάνετε μηνιαίες πωλήσεις ή να εγγράφετε νέα μέλη. Και αν θέλετε να τερματίσετε τη συμμετοχή σας στο ESSENS Club, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή, εντελώς δωρεάν.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30/90 ημερών

Η ικανοποίησή σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς, γι 'αυτό όλα τα προϊόντα ESSENS έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες σας. Πιστεύουμε στα προϊόντα μας τόσο πολύ που μπορούμε να εγγυηθούμε επιστροφή χρημάτων 100%.

Δωρεάν αποστολή

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή για παραγγελίες συγκεκριμένης αξίας πόντων ή περισσότερων πόντων της αξίας αυτής. Προσπαθούμε να στείλουμε τις αποστολές σας το συντομότερο δυνατό και τις παραδίδουμε στις εταιρείες ταχυμεταφορών εντός 24 ωρών.

20% έκπτωση για τα μέλη με τιμές επιβράβευσης

Σε κάθε εγγεγραμένο μέλος του ESSENS Club δίνεται αυτόματα η ευκαρία να αγοράσει προϊόντα ESSENS σε τιμές μέλους που είναι 20% χαμηλότερες από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης. Επιπλέον, αμέσως μετά την εγγραφή, το νέο μέλος έχει μια απίστευτη ευκαιρία να αγοράσει επιλεγμένα Bestsellers σε τιμές επιβράβευσης. Οι τιμές επιβράβευσης μειώνονται επιπλέον κατά 10% σε σύγκριση με τις τιμές μέλους και επιτυγχάνονται από κάθε μέλος του ESSENS Club όταν τον προηγούμενο μήνα επιτύχει πάνω απο 50 προσωπικούς πόντους.

Ασφαλής πληρωμή

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των πληρωμών των online παραγγελιών σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πύλη πληρωμών και χάρη στην άμεση συναλλαγή, οι πόντοι της παραγγελίας σας προστίθενται αμέσως στο σύστημα μας.

Ειδική Προσφορά

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του ESSENS Club έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από ειδικές εκπτώσεις έως και 70% σε επιλεγμένα προϊόντα, τις οποίες ετοιμάζουμε συνήθως ως μονοήμερη προσφορά καθ΄ολη τη διάρκεια του χρόνου. Ωστόσο, προσφέρουμε ολόχρονα δωρεάν προϊόντα με τη δημοφιλή προώθηση των Superpack 8 + 1, 14 + 2 και 18 + 3.

Συσκευασία δώρου

Η κάθε μέρα είναι ιδανική για μια γιορτή, γι 'αυτό προσφέρουμε επιλεγμένα προϊόντα σε σετ με έκπτωση που μπορούν να συσκευαστούν σε κουτιά δώρων. Τα σετ αυτά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και είναι κατάλληλα για όλες τις περιπτώσεις και ως εκ τουτο μπορούν να αγοραστούν όλο το χρόνο σε μόνιμη προσφορά.

Εγγραφή