ΑΡΩΜΑΤΑ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

20% ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ
ΕΛΑΙΑ

ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ
Πολύ έντονο άρωμα που γίνεται αισθητό αμέσως μετά την εφαρμογή. Αυτή η αίσθηση διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, αλλά σε μερικά αρώματα μπορεί να διαρκέσει ακόμη και 15 λεπτά. Το άρωμα που μπορεί να γίνει αισθητό αμέσως μετά το πέρας της νότας κορυφής. Η ένταση του είναι περίπου διάρκειας 2-3 ωρών. Σε αυτή τη φάση, τα αρώματα απελευθερώνονται σιγά-σιγά. Η διάρκεια παρατείνεται για μερικές ώρες, μερικές φορές ακόμη και για δεκάδες ώρες.
ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕΣΑΙΑ ΒΑΣΗΣ

ΑΡΩΜΑΤΑ

20% Αρωματικά Έλαια = Η κορυφή ανάμεσα στα αρώματα

Τα αρώματα ESSENS δημιουργήθηκαν με έμφαση στην καλύτερη ποιότητα. Η παραγωγή μας είναι πιστοποιημένη με GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 9001-2008 και πληροί τους αυστηρότερους κανονισμούς και τα πρότυπα της ΕΕ. Εγγυόμαστε την περιεκτικότητα από 20% αρωματικά αποστάγματα (αιθέρια έλαια), που αποκλειστικά παρέχονται από έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως παραγωγούς για την ιδιωτική μάρκα των εταιρειών SELUZ, η οποία εξασφαλίζει την κατάταξη ανάμεσα στην ελίτ των αρωμάτων.


BODY MIST

Το άρωμα σας, η επαγγελματική σας κάρτα...

Toν σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή του αρώματος παίζει το συναίσθημα που νοιώθουμε όταν μυρίζουμε το άρωμα. Ο τύπος του δέρματος μας, η διατροφή μας αλλά και η ψυχολογική μας κατάσταση σχηματίζουν όλα μαζί την τελική μυρωδιά που θα εκπέμψουμε στο περιβάλλον μας. Γι' αυτό τον λόγο, το ίδιο άρωμα μπορεί να μυρίζει κάπως διαφορετικά σε κάθε έναν από μας. Έτσι ας επιλέξουμε το σωστό άρωμα με την προσοχή που του αξίζει. Επίσης μην ξεχνάτε ότι κάθε κατάσταση είναι μια ευκαιρία για ένα άλλο είδος αρώματος με διαφορετική ένταση. Επιλέξτε για το πρωϊ ένα ελαφρύ άρωμα που να είναι διακριτικό στο περιβάλλον και το οποίο συμπληρώνει μόνο την προσωπικότητά μας. Αντίθετα, η βραδινή σας συντροφιά θα εκτιμήσει ένα πιο έντονο και εκφραστικό άρωμα που θα υπογραμμίσει το χάρισμα σας.


SHOWER GEL & BODY BALM

Η μαγεία ενός αρώματος που διαρκεί

Το άρωμα λειτουργεί καλύτερα εκεί όπου το δέρμα διαποτίζεται περισσότερο με το αίμα. Ως εκ τούτου, εφαρμόζεται πίσω από τα αυτιά, στο λαιμό, στον καρπό, στον αγκώνα, αλλά και στους αστραγάλους Το άρωμα θα διαρκέσει για περισσότερο χρονικό διάστημα στα φρεσκολουσμένα μαλλιά σας Τα ρούχα θα πρέπει να φορεθούν αφού το δέρμα απορροφήσει το άρωμα Για να κάνετε το άρωμα να διαρκέσει περισσότερο είναι επιθυμητό να το ενισχύσετε με τη χρήση συμπληρωματικών προϊόντων του ίδιου αρώματος Για χαμηλότερη ένταση είναι αρκετό να περπατήσετε μέσα στο αρωματικό σύννεφο, που δημιουργείται από τον ψεκασμό του αρώματος μπροστά από εσάς


UNIQUE

Η διαδικασία παραγωγής με απλά λόγια

Αρωματικά αποστάγματα της υψηλότερης ποιότητας αναμειγνύονται αρχικά μαζί με καθαρή αρωματική αλκοόλη. Για να μετουσιωθεί αυτή η αλκοόλη, μόνο αποσταγμένο νερό χρησιμοποιείται έτσι ώστε το άρωμα και η ποιότητα του τελικού προϊόντος να μην επηρεαστεί καθόλου. Το μίγμα που προκύπτει ψύχεται σε θερμοκρασία -7 ° C και τέλεια φιλτράρεται, στο φιλτράρισμα χρησιμοποιείται ένα φίλτρο των 10 microns. Προκειμένου τα συστατικά να είναι σε θέση να “δέσουν“ σαν μια αρμονική μονάδα, το άρωμα ωριμάζει τουλάχιστον 8 εβδομάδες σε ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης. Στη συνέχεια γεμίζεται σε φιάλες, καθαρισμένες με ρεύμα αέρα που δημιουργήθηκαν από Ιταλούς ειδικούς σε ένα φημισμένο εργαστήριο γυαλιού. Τέλος συσκευάζεται σε ένα κουτί, σχεδιασμένο με έμφαση τον καθαρό σχεδιασμό.