Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 94915/9-9-2022
Τα ESSENS Colostrum Probiotics περιέχουν τέσσερις επιλεγμένες προβιοτικές καλλιέργειες (στελέχη μικροοργανισμών με ευεργετικά αποτελέσματα), πρεβιοτική ινουλίνη και πρωτόγαλα που αποτελεί την πηγή αποτελεσματικών αντισωμάτων. Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για την προσωπική προετοιμασία “υψηλής ποιότητας” οικιακών γιαουρτιών. * PROBIOTICS = ζωντανοί οργανισμοί που εξισορροπούν την εντερική μικροχλωρίδα (Streptococcus lactis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum) PREBIOTICS = πηγή ενέργειας για τους μικροοργανισμούς του “γιαουρτιού” και τα συμβιωτικά εντερικά βακτήρια. Το γιαούρτι που παρασκευάζεται από το μίγμα προ / προβιοτικών ESSENS είναι γνωστό ως "λειτουργική τροφή". Αυτό σημαίνει τρόφιμα που παρασκευάζονται από φυσικά εμφανιζόμενα συστατικά τα οποία, εκτός από τη θρεπτική τους αξία, έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία του καταναλωτή.
Περιεχόμενο συσκευασίας: 6 φακελάκια / 10 g μίγματος ανά φακελάκι
Οδηγίες παρασκευής: Σε ανοξείδωτο δοχείο ρίξτε 1 λίτρο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου. Αναμείξτε το με 1 φακελάκι ESSENS Colostrum Probiotics και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε το ανοξείδωτο δοχείο στη συσκευή ESSENS Yogurt Maker και κλείστε το με το διάφανο καπάκι. Με το άνοιγμα της συσκευής, το θερμαντικό στοιχείο θα αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασία έως τους 43°C. Η διαδικασία ζύμωσης του γιαουρτιού διαρκεί περίπου 8 ώρες. Για πιο πηχτό γιαούρτι μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή να λειτουργήσει περισσότερο, αλλά όχι πάνω από 12 ώρες. Μόλις το γιαούρτι είναι έτοιμο, τοποθετήστε το στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί. Η συνιστώμενη διάρκεια διατήρησης στο ψυγείο είναι 3–5 ημέρες.
Συνιστώμενη δοσολογία:
Οι θετικές επιδράσεις των προβιοτικών εμφανίζονται κυρίως με μακροχρόνια και τακτική κατανάλωση.
Συστατικά: προβιοτικές καλλιέργειες: ζωνταντοί οργανισμοί που εξισορροπούν την εντερική μικροχλωρίδα (Streptococcus lactis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum). Προβιοτικά: ινουλίνη, πρωτόγαλα.